Archívum

Hirdetés

Runes of Magic - én ezt nem értem!

2008.09.02. 17:04 | Chevron7 | Szólj hozzá!

Címkék: játék mmo szerepjáték rpg cb world of warcraft runes of magic

Na ilyet sem láttam még. Ez egy MMORPG, azaz internetes szerepjáték, méghozzá ingyenes. Ez elég gyakori manapság. Csakhogy ez még ígéretes is. Lenne. De nézzük csak az előzményeket.

Kínai az eredeti játék, a honlap szerint egy Német cég adja ki, és egyúttal "Európaiasítja" is. Hogy ez csak fordítást jelent, vagy egyéb mást is azt nem tudom. A véleményem szerin nagyon hajaz a WOW ra. Ami jól hangzik hogy lehet majd benne saját házad. A honlapján azzal a marketing dumával nyomatják hogy következő generációs FREE MMO.

Következő generációs? Nocsak. Elvileg még fair is lesz a premium, vagyis semmi olyat nem vehetsz igazi pénzért, amit a játékbeli pénzért ne lehetne. Persze, kérdés, hogy milyen arányban váltják azt a bizonyos játékbeli pénzt. A "features" lista.

Még nem játszottam vele, és ezzel el is érkeztünk az igazi témához. (Így előzetesen ajánlhatom kipróbálásra, de mondom, még nem volt alkalmam kipróbálni)


A készítők (valószínűleg) kitűnő munkát végeztek, de a kiadó valószínűleg még soha nem látott egy játékot sem. Össze-vissza keverik a különböző kifejezéseket ami a játékkiadással kapcsolatos. A kedvencem az, hogy elvileg regisztrált vagyok (és tényleg), csak ezt a játék nem hajlandó tudomásul venni.

Látható, hogy ott leledzik a kis zöld pipa a Registered for the Beta felirat mellett. És mégsem. Nem enged. Belép, letölt, elindít, veri a fejét a falba. Egyszerűen nem megy. (Ha valaki tud értelmes magyarázatot erre, kommenteljen már be, ha tud)

Érdekes dolog még, hogy elvileg új content fog bekerülni a játékba a tesztidőszak végén (ez már a harmadik zárt beta teszt. Miért kell annyi?). Viszont a teszt lényege pont az, hogy hibát keressen a játékban/programban. Kijavítanak minden hibát, betesznek egy csomó extra dolgot, ami szintén tele van hibákkal. Ekkor viszont már türelmetlenek az emberek, így nem lesz negyedik teszt. A hibák meg... elfelejtődnek.

Így bukik meg még egy ígéretes ingyenes játék. (Kíváncsi leszek, mi fog történni)

A bejegyzés trackback címe:

https://chevron7.blog.hu/api/trackback/id/tr95645145

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása